20 Ocak 2024 Cumartesi

Gaziantep Koltuk Yikama



GAZİANTEP KOLTUK YIKAMA

Gaziantep’te koltuk yıkama hizmetini profesyonel olarak vermekte olan inci koltuk yıkamadan aldığınız zaman uzun vadede bütçenize katkıda bulunmuş olacaksınız. 


Koltuklarınızın döşemesine kumaşların türüne ve dokusuna göre koltuklarınızı yıpratmadan en iyi yıkama hizmetini en uygun fiyatlara almanızı sağlamaktayız.

Gaziantep koltuk yıkama olarak güvenli ve sağlıklı bir ortamda zaman geçirmenizi sağlayan son teknoloji makinelerle hizmet vermekteyiz.

Koltuk yıkama hizmet ücretlerini genellikle koltukların modellerine göre belirlenmektedir. 

 Maxi takım, standart takım, salon takımı, L takımı, kanepe, türleri gibi minderli ya da mindersiz modellere göre fiyatlarımız değişkenlik göstermektedir. 

 Firmamızla iletişime geçerek koltuklarınızın modelini söyleyerek firma temsilcimizden en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla alabilme fırsatını yakalayabilirsiniz. 

Sizde koltuk yıkama fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim numaramızı arayarak bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Firma yetkililerimiz belirttiğiniz koltuk türüne kumaş türüne bağlı olarak sizlere koltuk yıkama fiyatları hakkında ve işlemleri hakkında detaylı bilgileri aktaracaktır.

Onayladığınız taktirde sizin için de en uygun zaman belirleyerek randevu oluşturma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

gaziantep ikinci el esya alanlar

Gaziantep İkinci El Eşya Alanlar Gaziantep ikinci el eşya almak yada saymak mı istiyorsanız Spotçu Hüseyin olarak her çeşit 2. El eşyaları...